Dün gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Sayan ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde tamamlanan kongre sürecinin ardından göreve gelen CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’i tebrik ettiler.

Ali Rıza Suludere’nin aynı zamanda bir çiftçi ve Ziraat Odası delegesi olduğunu hatırlatan Mehmet Sayan, CHP İl Örgütü’nün yeni yönetimine başarı dileklerini iletti.

CHP İl Başkanı Suludere ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayan ve beraberindekilere teşekkür etti. Suludere, ülkemizdeki üretim maliyetlerinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, “Mazot ve tohum gibi pahalı girdiler nedeniyle çiftçimiz kazanamıyor. Biz CHP olarak özellikle mazottaki her türlü verginin kaldırılmasından yanayız. CHP iktidarında bilhassa küçük çiftçimizi kalkındırmaya yönelik politikalar geliştireceğiz.” dedi.

Tarım Bakanlığı’nın “Köye Dönüş” adıyla duyurusunu yaptığı projeye de değinen Suludere, “Köye dönüşü teşvik etmek amacıyla 300 koyun verileceğine dair dillendirilen sözde projenin boş ve havada kaldığını görüyoruz. 300 koyunun 1 liradan 300 bin lira olduğunu hesap edersek, öyle anlaşılıyor ki bugün devlet, çiftçimizi 600 bin liralık ipotek altına sokacak.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim