Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, çiftçinin içinde bulunduğu durumdan memnun olmadığı hâlde hâlâ AKP’ye oy vermesini anlamakta güçlük çektiğini belirterek, “Burada garip bir paradoks söz konusu. Çiftçimiz mazot fiyatı başta olmak üzere hem pek çok konuda şikâyetçi oluyor, hem de iktidar partisini yüksek oranda desteklemeyi sürdürüyor. Bu duruma anlam vermek oldukça güç.” diye konuştu.
7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de CHP’den 25. Dönem Çorum Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Turgut İlgü, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ı ziyaret etti.
Dün gerçekleşen ziyarette Turgut İlgü, 7 Şubat’ta gerçekleşen Genel Kurul’da tekrar Oda Başkanlığı’na seçilmesinden ötürü Mehmet Sayan’ı tebrik ederek, başarılar diledi.
Türk çiftçisinin pek çok sorunu bulunduğuna dikkat çeken Turgut İlgü, CHP’nin iktidar olması hâlinde bu sorunları çözeceklerini söyledi.
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turgut İlgü’ye milletvekilliği adaylık sürecinde başarılar diledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim