Alınan bilgiye göre ilçede kuaförler yapan 27 yaşındaki Ali İlhan, Amasya’dan Mecitözü’ne dönerken kaza geçirdi. Ali İlhan ile birlikte teyze oğulları Okan ve Ali Ağca’nın da içinde bulunduğu araç, TIR ile çarpıştı. Kazada, Gençlik Kolları Başkanı Ali İlhan ile Ali Ağca yaşamını yitirirken, Okan Ağca ise yaralandı.
Ali İlhan’ın cenazesi dün ilimiz Mecitözü ilçesine bağlı Hisarkavak Köyü’nde toprağa verildi. Cenaze törenine CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, İl Genel Meclisi üyeleri Yıldız Bek, Haydar Erdem, İl Başkan Yardımcıları Yüksel Aydemir, Kenan Özcan, Metin Aslıhak, Ufuk Sercan, Mehmet Altınkeser, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakar, CHP İlçe Başkanı Atiye Yaşar, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Tuncay Güleç, sevenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. CHP İl Başkanı Suvacı ve beraberindeki heyet cenazenin ardından Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’u da ziyaret etti.
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Ali İlhan, Nisan ayı içinde yapılan toplantıda CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanmış, yeni yönetimi de Coşkun Özkan, Mesut Yüksel, Ünal Sarıtaş ve Rıza Atmaca’dan oluşmuştu.
Ayrıca CHP Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Tufan Köse, İl Başkanı Hasan Suvacı ile çok sayıda partili ayrıca önceki gün vefat eden Abidin Çetinkaya’nın annesinin Mislerovacığı Köyü’ndeki cenazesine de katıldılar.
ÇORUM HABER, merhumlar ve merhumeye Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diler.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim