Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen seçim takvimi kapsamında dün CHP Çorum İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı olarak Özgür Kılıç ile Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi listesini seçim kuruluna bildirdi.

CHP Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç’a yakın isimlerden Nurettin Derinöz, Okan Tekkeli, İsmet Taş ve İsmail Önder Kartal kontenjandan listeye girdi.

İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI

İl Genel Meclisi’nde ise Yıldız Bek birinci sırada ye alırken, Suat Atalay ikinci, İlhami Türksal üçüncü, Rıdvan Samsunlu dördüncü, Haydar Şaran beşinci, Atilla Atak altıncı ve Etem Erzurumlu ise yedinci sırada yer aldı.

BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI

YSK’ya bildirilen CHP’nin Belediye Meclis adaylarında ise şu isimler yer aldı. “Nazik Bulut, Mehmet Rüştü Çağlar, Uğur Soyocak, Ahmet Özdel, Erkan Özbal, Didem Tokgöz Semiz, Tuncay Yılmaz, Eren Atlas, Mustafa Gürbüzer, Meserret Garipoğlu, Şentürk Gülnaz, Tuncel Gürgen, Hüseyin Gazi Uysal, Selim Çetin, Bülent Akdağ, Yaşar Çetintaş, Nihat Keser, Gülhan Eke, Onur Topkül, Ali Kaymak, Meftun Karatepe, Taylan Yücel, Hasan Başpınar, Nihat Karalar, Abidin Keskin, Halis Mantı, Osman Soylu, Uğur Özkeskin, Emre Doğan, Belgin Olukçu, Emrah Sarıtaş, Hacı Sevcan ve Okan Can”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim