Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı’na bir önceki dönemde Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Firdevs Yalçın seçildi.
CHP’de İl Kadın Kolları Başkanlığı için seçim yapıldı. Melda Özüdoğru’nun aday olmadığı seçimde Firdevs Yalçın İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.
Parti binasında dün gerçekleştirilen seçime İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Yürekli ile çok sayıda kadın katıldı.
İl Başkanı Hasan Suvacı’nın gündeme ilişkin değerlendirme yapmasının ardından Özüdoğru ve Yalçın da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından seçime geçildi.
Seçim neticesinde Firdevs Yalçın CHP İl Kadın Kolları Başkanı, Sultan Özcan, Hülya Özdemir, Seher Bayıral, Temam Çakar, Gülhan Eke, Emine Gürler Aydaş, Zehra Kelek, Sultan Aybaş, Gülsün Büğrü ve Beyhan Suludere İl Yönetim Kurulu asil üyeleri oldu.
İl Yönetim Kurulu yedek üyeliğine ise Aycan Gökmen, İlkay Kalecik, Güler Sarıaslan, Gülderen Çetin, Dudu Tarı, Gülten Yalçın, Nadire Meriç, Şengül Güneş, Emine Karakütük, Hatice Topsakal seçildi.
Kurultay delegeleri ise Firdevs Yalçın, Seval Yürekli, Hülya Özdemir ve Naciye Meltem Aksalman’dan oluştu.


CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Firdevs Yalçın.

(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim