CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Dinçer Solmaz, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri nedeniyle Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.
Yavruturna Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 16/A adresinde (Yüzüncü Yıl Çarşısı) açılan seçim bürosu, dün saat 11.00’de hizmete girdi.
Solmaz’ın seçim bürosunun açılış törenine çok sayıda partili ve davetlinin yanı sıra eşi Özlem Solmaz da katılarak destek verdi.
CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Dinçer Solmaz, seçim irtibat bürosunu halkla daha kolay diyalog kurmak, partililerle ve vatandaşlarla görüşme yapmak, sorunları dinlemek ve çözüm yolu üretmek amacıyla açtıklarını belirterek, “Bu tür irtibat büroları CHP’yi iktidara taşımada etkili olacak” dedi.
Vatandaşların rahatlıkla seçim bürosuna gelerek kendileriyle irtibat kurabileceğini ifade eden Solmaz, CHP’nin hızlı adımlarla iktidar yolculuğuna başladığını kaydederek, “Bizler de aday adayları olarak çalışmalarımızı yoğun bir tempoda, hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.
Diğer aday adaylarının da üzerine düşen görevi yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu kaydeden Solmaz, “Aday adaylarının çalışmaları CHP’nin iktidara taşınmasında katkı sağlayacaktır. İnanıyorum ki Haziran seçimlerinde CHP Çorum’da birden fazla milletvekili çıkartacaktır. CHP’nin gücüne en çok artıran illerden birisi de Çorum olacaktır” şeklinde konuştu.
Dinçer Solmaz, seçim bürosunun partiye üye olsun ya da olmasın herkese açık olduğunu dile getirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim