Çorum’da fotoğraf severler ile bu alanda çalışan kişi ve kuruşları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bir araya getirmek, fotoğrafı sevdirmek ve fotoğraf sanatını yaygınlaştırmak ve ilimiz ve ülkemizin tanıtımını yapmak amacıyla kurulan ÇFK, etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Gelen talepler üzerine HEM işbirliğinde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi” düzenleyecek olan ÇFK, ayrıca çeşitli geziler gerçekleştirecek.
Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği Basın Sözcüsü Fatma Aykaç, HEM işbirliğinde düzenleyecekleri 4. fotoğrafçılık kursunun 4 Ekim 2016 Salı günü başlayacağını, yaklaşık 2,5 ay süreceğini söyledi. Katılmak isteyenlerin www.corumfk.com adresi 0537 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) ile 0 530 490 8391 (Fatma Aykaç) numaralı telefonları arayarak müracaat edip, bilgi alabileceklerini belirten Aykaç, katılımın sınırlı olduğunu kaydetti.
Derslerin hafta içi teorik, hafta sonu pratik olarak gerçekleştirileceğini belirterek ayrıca saha çalışmalarının ağırlıklı olacağını ifade eden Aykaç, “Kurs süresince çeşitli geziler yapılacak. Kurs sonunda kursiyerlere sertifika verilecek” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim