Milletvekili Ceylan’ın genç yaşta hayatını kaybeden dayısı Vahit Yılmaz’ın oğlu olan Fatih ile Ortaköy ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Taner İsbir’in kızı Selviye, Anitta Otel’de düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.
Cumartesi akşamı Anitta Balo Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine Vali Necmeddin Kılıç, Ak Parti Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu başta olmak üzere siyaset, bürokrasi ve iş çevrelerinden kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Belediye Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz’ın nikâhlarını kıydığı genç çiftin şahitliklerini ise Vali Kılıç, Milletvekilleri Ceylan, Uslu ve Ceritoğlu Kurt ile İl Emniyet Müdürü Kolcu üstlendiler.

“OHAL’DE, BU HÂLDE VE HER HÂLDE MUTLU OLSUNLAR”
Nikâh töreninde söz alan Milletvekili Ceylan, Vali Kılıç’a hitaben, “Bu Aile Cüzdanı’nı vermek Olağanüstü Hâl Valisi olarak size düşer, devlete düşer.” şeklinde esprili bir yaklaşım sergileyince, Vali Kılıç da “OHAL’de, bu hâlde ve her hâlde genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Allah bu gençlerimizin, devlete ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmesini nasip etsin.” dedi.
Ardından Vali Necmeddin Kılıç, Aile Cüzdanı’nı diğer protokol üyeleriyle birlikte alkışlar eşliğinde gelin hanıma iletti.
ÇORUM HABER, Gül-Taner İsbir çifti ile anne Remziye Yılmaz’ı kutlar, Selviye ile Fatih’e ömür boyu mutluluklar diler.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim