Eşi Ebru Ceylan, çocukları Hayrunnisa ve Taha ile birlikte Fatih Anadolu Lisesi'ne giden Milletvekili Adayı Ceylan, oyunu 1212 nolu sandıkta kullandı. Ebru ve Ahmet Sami Ceylan çifti oylarını çocukları ile birlikte attı.
Oyunun ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyen Ahmet Sami Ceylan, seçimlere katılımın yüksek olduğunu gördüklerini, milletin demokratik hakkını kullanmasının ve ülkenin geleceğine katkı sağlamasının sevindirici bir durum olduğunu söyledi.
Oyunu istikrar, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi için kullandığını ifade eden Ahmet Sami Ceylan, “40 günü aşkın süredir sahada yoğun bir çalışma ortamı sergiledik. Seçim kampanyası son derece seviyeli ve demokratik ortamda tamamlandı. Bu durumun yaşanmasına katkı sunan tüm siyasilere ve halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim kampanyasının başından beri bizlerle olan teşkilat mensuplarımıza ve tüm partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çorum'da yeni bir sayfa açmalıyız. Tüm renkleri, tüm insanlarımızı kucaklayarak hep birlikte Çorum'un geleceği, istikrarı, geleceğe hazırlanması için çalışacağız” dedi.
Ceylan, oy kullanma işleminin ardından sandık kurullarını ziyaret ederek, görevlilerle sohbet etti. Ceylan'a oy kullanma işlemi sırasında çok sayıda partili de eşlik etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim