Geçtiğimiz Cuma akşamı Lezzet Sarayı’nda verilen yemeğe çok sayıda İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları ile Oda Yönetim Kurulu üyesi esnaf ve sanatkarlar katıldı. Yemeğin ardından birlik ve beraberlik, helal kazanç, bol ve bereketli rızık için dua edilirken, ÇESOB Başkanı Recep Gür de misafirleri ile yakından ilgilendi.

Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Birlik Başkan Adayı Recep Gür’le hatıra fotoğrafı çektirerek, 1 Mayıs Salı günü yapılacak olan Genel Kurul öncesi bağlılıklarını dile getirdiler.

ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür de, davetini kırmayarak yemeğe katılan tüm İl ve İlçe Oda Başkanları ile Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaf arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, “Allah nasip ederse Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hizmet için çıktığım bu yolda siz değerli esnaf kardeşlerime hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayacağım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan esnaf kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinize minnettarım.

Çıktığım bu yolda sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Şu anda ne diyeceğimi sözlerime sığdıramıyorum. Sizlerin yapmış olduğu destek açıklamaları sırtımda çok ağır bir yük. Evet biz bu yükün ağırlığını bilerek bu göreve talip olduk. Allah nasip kısmet ederse yapacağımız tüm çalışmaları ‘ben’ değil ‘biz’ olarak yapacağız. Oda Başkanlarımla beraber esnaf ve sanatkarların hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza söz veriyorum. Allah yar ve yardımcımız” dedi.

Gür ayrıca, seçimlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın her zaman birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek, ÇESOB Olağan Genel Kurulu’nun tüm esnaf ve sanatkarlara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yemekte daha sonra söz alan Çorum merkez ve ilçelerden gelen 20’nin üzerinde oda başkanı ile yöneticileri tek tek yaptıkları açıklamalarla Recep Gür’e desteklerini dile getirdiler.

Yemek katılımcıların Recep Gür ile hatıra fotoğrafı çekinmesi ile son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim