İstanbul’daki bürokratlar, iş insanları, sanayici ve esnaflar, sanatçılar, siyasiler, bursiyer öğrenciler ve çok sayıda Çorumlu kadının katılım sağladığı programda bir açış konuşması yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca, “ÇESİAD olarak memleketimize ve doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemek için siz öğrencilere ve hemşehrilerimize hizmet etmeyi şiar edindik” dedi.

Karaca konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yönetilen değil artık yöneten Çorumlular olmalıyız. Bugüne kadar eyeri biz tuttuk ata başkaları bindi. Şimdi ata binme sırası bizlerde. Biraz da biz koşturalım. Başı dik alnı açık şekilde temsil edilmeliyiz. Çorumlular olarak gücün ve nüfusun başkalarına yaranmakta değil tam tersine birlik ve beraberlikte olacağını düşünmekteyim.

Çorum mümbit yani verimli topraklardan oluşuyor. Bu topraklar tarıma, sanayiye katkı sağlıyor. En önemlisi ise memlekete insan üretiyor. Bizim insanlarımız her zaman devletinin, milletinin ve bayrağının yanında olmuştur. Bu yüzden sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. Konuşmama burada son verirken her zaman Çorum ve Çorumlunun yanında olmaya, siz gençlerin eğitimi ile ilgilenmeye devam edeceğiz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim