Ziyaret sırasında Milletvekili Ceritoğlu’na, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Barış, Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Seyfettin Zengin, Çorum Eğitim ve Kültür Araştırma Derneği Başkanı Şahin Özcan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan, Finlandiya, Ukrayna, Slovakya, İtalya ile ülkemizden Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Konya, Kocaeli’nden gelen gençler  eşlik etti.

Milletvekili Ceritoğlu Huzurevi ziyareti sırasında yaşlıların elini öperek onlarla sohbet edip, istek ve temennilerini dinledi.

Yaptığı esprilerle yaşlıların gönlünü alan Ceritoğlu, yurtdışından gelen yabancı gençler ile yaşlılar arasında tercümanlık yaparak birbirleri ile kaynaşmalarını sağladı.

Yaşlıların kendilerini dinleyecek ve sohbet edecek insanlara ihtiyaç duyduğunu belirten Ceritoğlu, ziyaret sırasında yaşlıların gönlünü alarak, hayır dualarını aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. (Emre URAL)

Editör: TE Bilisim