Yoğun katılımın olduğu kurula; delegelerin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri, hemşehrimiz Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Ankara İl Başkanı ve Yöneticileri, CHP Milletvekili adayları, CHP İlçe Başkanları, CHP Meclis üyeleri, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, çeşitli illerin federasyon başkanları ve yöneticileri, Çorum HDF Dernek Başkanları ve üyeleri katıldı.

Yapılan 3. Olağan Genel Kurul Divanı’na hemşehrimiz, Mamak Belediye Başkan Aday Adayı ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Av. Selahattin Emre, CHP Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Ali Uykun, Çorum HDF Kuşsaray Köyü Dernek Başkanı ve Sağlık Konseyi Başkanı Atila Ilıman, Çorum HDF Gençlik Konseyi’nden Av. Didem Aydan Kara ve Yelda Keskin oturdu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra gündeme geçildi. Sırası ile faaliyet raporu, denetleme raporu ve hesap özeti okunarak, kurula katılan delegelerin oy birliği ile ibra edildi.

Cemal Emir'in başkanlığındaki liste, 3 yıl süresince Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu'nun yönetimi için göreve getirildi. Çorum HDF Genel Başkanı seçilen Av. Cemal Emir'in teşekkür konuşmasından sonra ise genel kurul sonlandırıldı.

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluşturuldu:

“Cemal Emir, Sedat Ilıman, İbrahim Yollu, Özgür Ardıç, Hüseyin Aykaç, Dilaver Eker, Ali Oymak, Haydar Konakçı, Cevahir Köse, Ali Deniz, Müslüm Civaş, Emine Yıldız, Ferit Ercan, Fatma Dönmez, Cem Aykaç, Onur Danacı, Hatice Güzeldağlar Yıldız, Şengül Kaya, Müzeyyen Yıldırım.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim