Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya CASE Bölge Servis Sorumlusu Yasin Subaşı, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ve Çorum, Amasya, Sivas, Kastamonu, Tokat, Ankara servis yetkilileri katıldı.
Toplantıda konuşan CASE Bölge Servis Sorumlusu Yasin Subaşı, “Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Bizler bu toplantıdan memnun kaldık. İlerleyen zamanlarda imkanlarımız dahilinde bu tür toplantıları Çorum’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. CASE Çorum Bayisi’ne bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ise, “Bu tür bilgilendirme toplantılarının Çorum esnafına yararı büyüktür. Bizler sizlere doğru bilgi ulaştırma çabası içerisindeyiz. Esnafın yararına olan bütün çalışmalarda desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız. Katılımcılar bu bilgilendirmeden ve misafirperverliğimizden memnun kaldı ” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim