Çalyayla Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Taş ile Dernek eski Başkanı Necmettin Uzun’un girişimleri sonucu başlatılan yol yapım çalışmalarında Dernek Başkanı Hüseyin Taş tarafından işçilere öğle yemeği ikramında bulunuldu.
Dernek Başkanı Taş, İl Özel İdaresi tarafından köylerinin yol yapım çalışmalarında büyük emeği olan başta Vali Necmeddin Kılıç olmak üzere, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Yol çalışmasında ‘Bu gün yap, 2 yıl sonra tekrar yap’ felsefesi dışında her şeyin uzun ömürlü ve kullanılışlı olması için gayet gösterildiğini ifade eden Hüseyin Taş, “Köyümüzün yolunun en güzel şekilde yapılması için çaba gösteren ve programa alınmasında emeği geçen herkese minnettarız” dedi.
Yol yapım işini üstlenen müteahhit firma Azra Yapı Yetkilisi Adem Mete de, yol çalışmasının 13 kilometrelik bir alanı kapsadığını dile getirerek, havaların el verdiği sürece çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim