Çırağan Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen gece Dernek Başkanı Hüseyin Taş’ın konuşması ile başladı. Sunuculuğunu gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin yaptığı gece geç saatlere kadar devam etti.

Geceye Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Eray Hasan Tüfekci, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Çorum Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Yaşar Kirişci, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Özgür Ispanak, çeşitli oda başkanları, mahalle muhtarları ve muhtar adayları, köy dernek ve oda temsilcileri ile çok sayıda yurttaş katıldı.

SAZ YILMAZ’IN OLDU

Gecede Bahçelievler Muhtarı Hasan Kızıltepe’nin derneğe bağış yaptığı bir saz açık artırmaya çıkartıldı. İhaleye ilgi bir hayli yüksek oldu. Büyük çekişme içerisinde geçen açık artırma Çorum Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz’da kaldı. 7 bin TL vererek ihaleyi alan Yılmaz, sazı derneğe bağışladı.

HALAYLARLA SON BULDU

Katılımın bir hayli yüksek olduğu gece, sanatçılar Nergiz Ay, Ercan Aygün ve Mehmet Yılmaz’ın söylediği türküler eşliğinde halay ve oyun havaları ile son buldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim