Görüştüğü esnaf ve vatandaşların kendisine ‘Adil bir şekilde toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışı özledik’ dediğini aktaran Kurt, “Esnafın, sokağın nabzını tuttuğumuzda bunları görüyoruz. Aslında söyledikleri çok şey var ama bunları burada söylemek doğru olur mu bilmiyoruz. ‘Biz Çorum’umuza belediye başkanı seçeceğiz. Beka meselesi söyleminin bununla alakası nedir bir türlü anlayamadık’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

Reklam panolarından başkan adaylarının resimlerini indirip Cumhurbaşkanı’nın resimlerinin asılmasının da garip bir davranış olduğunu kaydeden Kurt, “ Sormazlar mı ne oldu da tüm kabine Çorum’u ziyaret etmeye başladı? Biz geliyoruz, korkuları o yüzden. Ve biz geldiğimizde yıllardır bu millete herkes aynı diye kendi aldatmacalarını yutturdukları, söylediklerinin hepsinin yalan olduğu ortaya çıkacağından, çalmadan, rüşvet almadan, dürüstçe nasıl çalışılır göstereceğimizi bildikleri için korkuyorlar” dedi.

“YALAN VE İFTİRALARINA CEVAP VERMEKTEN USANDIK”

İktidar mensuplarının yalan ve iftiralarına cevap vermekten usandıklarını belirten Kurt, “Yalan ağızlarına yuva yapmış. Televizyon ekranlarına çıkarak 80 milyonun gözüne baka, baka yalan söylemeyi tercih edenler unutmasınlar ki bu yalan ve iftiralarından dolayı haklarımızı helal etmiyoruz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim