Ak Parti Bayat İlçe Başkan Yardımcısı Adem Okumuş, Çorum Valiliği’nde kaymakamlık stajını sürdüren Alaca Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Uğurludağ Kadın Kolları Başkanı Zeynep Uyar ve İskilip Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bayat İlçe Başkan Yardımcısı Okumuş'u TBMM'deki makamında kabul eden Bağcı, ilçe sorunlarını ve projelerini yakından takip ettiğini ve Bayat halkının refahı ve kalkınması için planlanan projelere destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirterek, Okumuş'a teşekkür etti.

ALACA KAYMAKAM VEKİLİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Çorum Valiliğinde Kaymakamlık Stajını sürdüren Alaca Kaymakam Vekili Coşkun Doğan da Bağcı’yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Doğan, yeni dönem parlamentonun millet için hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bağcı, Kaymakam Doğan'a ziyareti ve güzel dilekleri için teşekkür etti.

KADIN KOLLARINDAN BAĞCI’YA ZİYARET
Uğurludağ Kadın Kolları Başkanı Zeynep Uyar ve İskilip Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi ise Bağcı’yı TBMM’deki makamında ziyaret ederek yeniden Milletvekili seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlçe projeleri ve sorunları hakkında Bağcı’yı bilgilendiren Kadın Kolları Başkanları Uyar ve Selvi, Bağcı’dan destek istediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bağcı, geçmişte olduğu gibi bu dönemde de ilçelerin kalkınması ve refah seviyesinin artması için geliştirilen her tür projeye destek olacağını belirterek, hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür etti.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim