Özcan Kuşcu, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün de hazır bulunduğu ziyarette Ceritoğlu, Şube Müdürlüğü görevinde başarılı olan Kuşcu’nun Müdür Yardımcılığı görevinde de başarılı olacağına inandığını söyledi.
“ÖDENEK PROBLEMİMİZ YOK”
Ziyaret sırasında ildeki okulların durumları hakkında bilgilendirme yapan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ödenek problemlerinin bulunmadığını kaydetti.
Milli Eğitim Müdürü Büyük, Çorum’un TEOG sınavında başarısının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ifade etti.
“ÇOCUKLARA OKUMAYI Z KÜTÜPHANELERİ İLE SEVDİRDİK”
Eğitim ve öğretim konusunda başarılı bir grafik çizdiklerini belirten Büyük, hizmete sokulan Z kütüphaneleri ile çocukların kütüphaneye olan alışkanlıklarının geliştirilmesini hedeflediklerini ve bu konuda Çorum’da büyük oranda ilerleme kaydettiklerinin altını çizdi.
Z Kütüphanelerine görsellik ve içerik katarak çocukların okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi istediklerini kaydeden Büyük, bu kütüphaneler ile çocukların kütüphaneye olan alışkanlıklarının geliştirilmesini hedeflediklerini ve bu konuda Çorum’da büyük oranda ilerleme kaydettiklerinin altını çizdi.
“SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALARA YER VERİLMELİ”
Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Özcan Kuşcu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Ceritoğlu, okullarda kültürel ve sosyal içerikli çalışmalara da önem verilmesini bu tür etkinliklere daha fazla zaman ayrılarak, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim