Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında düzenlenen toplantıya Çorum Belediye Başkan Vekili Enver Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, adaylık sürecini geride bıraktıklarını ve seçime odaklandıklarını kaydederek, “Adayımız abimiz Halil İbrahim Aşgın olarak belirlenmiştir. Bu süreçten sonra çalışmalarıma hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ün şehir dışında olması nedeniyle toplantıya katılamadığını ifade eden Akar, “Zeki Gül başkanımın bu partiye çok büyük emekleri verdir. Yaptığı işler görmezden gelinemez” şeklinde konuştu.

AK Parti’de makam ve mevkilerin kesinlikle hiçbir şekilde baki olmadığını kaydeden Akar, “Makam ve mevkilerin kalıcı olmadığı gibi hiç bir şekilde makam ve mevki peşinde koşmak da bizce doğru değildir.

Bütün adaylarımız, il başkanlarımız, milletvekillerimiz hepsi bugün buralarda görevde olabilirler, yarında görevlerini bırakabilirler yada başka bir göreve gelebilirler, hiç kimsenin koltukta kalalım düşüncesi olmaz. Seçimin bittiği gün kazanan kişi tebrik edilir” dedi.

Çorum’da rekor bir oy alacaklarını öne süren Akar, “Yeni başkan adayımızla birlikte Allah’ın izni ile rekor bir oy ile AK Parti tekrardan seçimi kazanacaktır. Belediyenin geriye dönük baktığımızda Çorum’da AK Parti belediyeciliğin başladığı günden bugüne çok güzel işlere imza attılar. Bütün başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Çorum’da dışardan bir insan geldiğinde Çorum’un 5-10 yıllık önceki halini gördüğünde tanıyamıyor. Çorum çok farklı bir şehir haline gelmiş diyor. Bundan sonraki seçilecek olan AK Parti olsun, MHP, CHP, bağımsız adayı olsun, arkadaşlarımıza rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eder” diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmanın ardından Grup Toplantısı basına kapalı olarak devam etti. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim