Çorum Doğa ve Ekstrem Sporlar Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gülhan Keleş, saat 14.00’te bisiklet severlerin katılımı ile Kültür Park’ta toplanacaklarını belirterek, Saat Kulesi istikametinden Çorum Müzesi izlenerek Özdoğanlar Sineması kavşağından Anıt Park’a kadar bisiklet sürüşü gerçekleştirmeyi planladıklarını bildirdi.

Etkinliğin “Sürdürülebilir ve aktif ulaşım, doğaya saygı ve trafik sorunlarına çözüm olabilecek bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak” amacıyla Çorum Doğa ve Ekstrem Sporlar Klubü Derneği tarafından düzlendiğini ve sponsorluğunu ise Toyota –Şamlıoğlu Bayii’nin üstlendiğini kaydeden Av. Keleş, “Bu etkinlik renkli görüntüleriyle Çorum’un tanıtımına katkı sağlayacağı gibi Çorum halkını spora, bisiklete ve bisikletli ulaşıma yönlendirerek doğaya saygılı nesiller yetişmesine vesile olacaktır.

Etkinlik güzergâhı; başlangıç ve buluşma noktası; Çorum Kültür Park’tan itibaren Gazi Caddesi -Saat Kulesi- İnönü Caddesi-Cengiz Topel Caddesi-Çorum Müzesi-Özdoğanlar sineması kavşağı-Bahabey Caddesi-Anıt olarak planlanmaktadır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim