Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Karaca, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran ve ortak duygularda buluşturan gönüllerin yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği bayramların gelecek kuşaklara aktarılması gereken önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Tarih boyunca tarihe altın harflerle yazılan zaferlerin yanında ihanetler görerek ağır bedeller ödeyen aziz milletimizin hafızalarında Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’ın ve son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişiminin acı hatıraları hala tazedir. Millet olarak birbirimize verdiğimiz değerle, birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuyla ve sağduyunun yol göstericiliği ile bütün zorlukların üstesinden geldik.

Birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüzdür. Bu aziz vatan üzerinde ebediyen yaşamamızın şartı budur. Kalplerimiz bir olduğunda hiçbir gücün bizi birbirimize düşürmeyeceğini tarihimiz bize öğretmiştir. Fitne ve fesat odaklarının birliğimizi bozmaya yönelik çabaları dayanışmamız karşısında boşa çıkacaktır. Vatanımıza ve devletimize karşı iç ve dış düşmanların pervasız saldırıları karşısında birlik ve beraberliğimizi koruyarak, millet olarak bu birliğimizi dosta düşmana göstermeli ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duyguları ile anıyor, Kurban Bayramının son yıllarda coğrafyamızda cereyan eden terör olaylarının son bulmasına, akan kan ve gözyaşının dinmesine, sulh ve sükûnun teminine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayram Ülkemize milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim