Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yayınladıkları yeni yıl mesajında Çorum halkının yeni yılını kutladılar.
Karadaş ve Başaranhıncal yeni yıl mesajlarında; 2016’nın Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her bir bireyin birbirine kenetlendiği, ülke çıkarlarının öncelik sıralamasında herkes tarafından birinci sıraya alındığı, huzur ve refahın temininde önemli adımların atıldığı bir yıl olması temennisinde bulundular.
Karadaş ve Başaranhıncal yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdiler: “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız. Sonuna geldiğimiz 2015 yılı daha çok üzücü olayların cereyan ettiği bir yıl olarak hafızalarımızda yer aldı. Yeniden tırmanışa geçen terör olaylarında yaşadığımız can kayıpları, iki kez seçime gitmiş olmamız nedeniyle yaşadığımız ekonomik kayıplar ve coğrafyamızda devam eden savaşlar, 2015 yılının temenni edildiği gibi geçmediğini göstermektedir.
Her şeye rağmen 2016 yılının ülkemiz ve insanlık için mutlu, huzurlu, verimli ve kazançlı geçmesi insanoğlu olarak bizim elimizdedir. Dolayısıyla birbirimize daha çok sarılarak, kardeşlik duygularımızı hatırlayarak, paylaşmanın ve yardımlaşmanın bizi daha güçlü kılacağının bilinciyle çalışarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabiliriz.
Bu vesileyle, başta iş dünyası olmak üzere tüm Çorum halkının yeni yılını kutlar, sağlık ve esenlik dileriz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim