Çorum’un tekstil sektöründeki yaklaşık 70 yıllık kuruluşu Bilsar, ihracat fazlası gömleklerinin satışı için kent merkezinde yeni bir satış mağazası açıyor.
1947 yılında kurulan Bilsar, ülke çapında, moda dünyasının dinamik, ilerici ve yenilikçi isimlerinden biri olmayı başardı.
Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 15 bini kapalı olmak üzere toplam 40 bin metrekare alanda kurulu tesislerinde günümüz teknolojik gelişmelerine göre üretim parkını sürekli güncelleyen Bilsar, teknolojinin gücünü deneyimli ekibinin yaratıcı bakış açısı ve usta el işçiliği ile harmanlayarak Çorum ve İstanbul’daki ofislerinde binden fazla kişiye istihdam sağlıyor.
Kendi yarattığı Bil’s ve Bil’s Remix markaları başta olmak üzere Fred Perry, Muji ve An Original Penguin gibi saygın markaları bünyesinde barındıran ve dünyaca bilinen markalara yaptığı yıllık 2.5 milyon adedi bulan gömlek üretimi ile sektörde ön plana çıkan Bilsar’ın fabrika satış mağazasının, Yeniyol Mahallesi’nde yer alan LC Waikiki mağazasının arkasında 15 Eylül tarihine kadar açık olacağı öğrenildi. (Haber Merkezi)  
Editör: TE Bilisim