BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen’in Divan Heyeti üyesi olarak görev aldığı toplantıda gündem maddeleri ele alındı.

23-25 Kasım 2016 tarihleri arasında Cevizlibağ’da yapılan toplantıyla ilgili olarak BİK’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı’nın Divan Başkanlığı’nda 25 Kasım 2016 Cuma günü saat 10.30’da başlayan kapanış oturumda ilk olarak mazeretli üyeler bildirildi. Yoklama alındıktan sonra Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu tarafından Genel Kurula takdim edilen 2016 yılı üçüncü üç aylık döneme ait faaliyet ve çalışmalarını kapsayan Durum Raporu; Hukuk, Mali ve İlan İşleri Komisyonları’nın görüşleri alındıktan sonra oylamaya sunuldu ve rapor oybirliğiyle uygun bulundu.

Kurumun 2016 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan üçüncü 3 aylık dönemine ait Denetçiler Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Son olarak ‘Dilek ve Temenniler’ maddesine geçildi. Divan Kurulu Başkanı, gelecek yeni yılla ilgili temennilerde bulunarak oturumu kapattı.”

(BİK/Ferhat Esnek)

Editör: TE Bilisim