Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini yine değişik kahve çeşitleri ile yaklaşık 20 yıldır ülke genelinde hizmet veren ve ilimizde de AHL Park AVM’nin yemek bölümünde yer alan Big Kitchen Happy Moon’s, Çorumlulara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir etkinlik düzenledi.

“O Şeytan Benim” kitabı ile tanınan Yazar Serpil Güntay’ın konuşmacı olarak katıldığı Kadınlar Günü söyleşisi ilgi gördü. Önceki gün İşletme Müdürü Hasan Dökmetaş’ın evsahipliğinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadınlık ve kişisel gelişim konularına değinen ve izleyicilerden gelen soruları da içtenlikle yanıtlayan Yazar Serpil Güntay söyleşi sonunda konuklarına kitabını da imzaladı.

Söyleşisine insanlığın içinde kadının yeri ile başlayan, “Neden” ve “Nasıl” sorularının hayatımıza etkilerini ele alan Güntay, “Kadın olmak değil, insan olmak daha önemlidir. Kadının enerjisi şefkatle bütünleşmiştir. Şefkat muazzam bir duygudur ve dünyayı şefkat iyileştirecektir. Kadının dünyaya geliş amacı olan bu muazzam gücü en sağlıklı ve doğru şekilde nasıl kullanacağımız ve bu gücü nasıl en iyi hale getireceğimiz önemlidir. Ağzımızdan çıkan her söz hayatımızı iyileştirir veya kötüleştirir” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim