Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulla birlikte dernek yönetimine seçilen Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürlerini dernek çalışmaları ve hazırladıkları projeler hakkında bilgilendirirken, engellerin kaldırılması için tüm kurumlarla iş birliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Gönüllü olarak görev aldıkları engellerle mücadele konusunda destek talep ettikleri kurumlardan çok sıcak ilgi gördüklerini sözlerine ekleyen Hüsülüoğulları, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Aşmak İçin Hareket Kampanyası, Çorum’da da var gücüyle uygulanacak. Engellilik konusu başta olmak üzere pek çok toplumsal konuya duyarlı bir sorumlulukla yaklaşan kurumlarımızın ve değerli yöneticilerimizin varlığı, bizleri daha da umutlandırmaktadır. Ziyaretinde bulunduğumuz kıymetli Müdürlerimiz Seyit Ali Büyük ve Haşim Eğer’e sıcak yaklaşımları ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.
Beyaz Ay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, kamu kurumları ve STK ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, “El ele verebildiğimiz ölçüde, engeller kalkacak ve Çorum’u daha yaşanabilir engelsiz bir kent haline gelmesinin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim