Eşi Hasibe Coşkun ve Velipaşa Hanı restorasyonu mimarı Sanem Yalım ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Coşkun, seçilmesi halinde Belediye Meclisi’nde denge unsuru olacağına inandığını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında parti genel merkezinin talimatları doğrultusunda belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini hatırlatarak kendisinin de özellikle dostları ve esnaf arkadaşlarının yoğun talebi doğrultusunda aday olmaya karar verdiğini ifade eden Mehmet Coşkun, geçtiğimiz günlerde başvurusunu MHP İl Başkanlığına yaptığını kaydetti.

Çorum’da doğup büyüyen birisi olarak kentin sorunlarının çözümü için kendisinde sorumluluk hissettiği için böyle bir göreve talip olduğunu vurgulayarak partisinin aday göstermesi ve halkın teveccühü ile seçilmesi halinde Çorumluların yüzünü kara çıkarmayacağını belirten Coşkun, başta ilimize ve vatandaşlarımıza olmak üzere ülkeye hizmet etmek için aday olduğunu ifade etti.

Çorumlunun kendisini iyi tanıdığını, pes etmek gibi bir huyunun olmadığını dile getiren Coşkun, “Otur deyince otur kalk deyince kalkan bir mizacım yok. Doğru bildiğim şeyi ölümüne savunurum. Pes etmek gibi bir huyum da yok. Başarmak için vazgeçmemeyi öğrenmiş bir esnafım. Bu konuda esnaf arkadaşlarımdan da yoğun destek var. Bütün Çorumlunun desteğini bekliyorum. Seçilirsem Belediye Meclisi’nde kimsesizlerin sesi çıkmayanların da sesi olacağım” diye konuştu.

MHP Belediye Meclis aday adayı Mehmet Coşkun adaylığı için kendisini destekleyen ve yalnız bırakmayan eşi Hasibe Coşkun, ailesi ve dostlarına teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim