Zor şartlar altında görevlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren işçilerle gurur duyduğunu kaydeden Kurt, dinlenmeyi ve iyi vakit geçirmeyi herkesten çok işçilerin hak ettiğini ifade ederek, “Bizim belediyecilik anlayışımızda halkımız hizmetini alırken işçimiz de hakkını en iyi şekilde alacaktır” dedi

31 Mart'ta belediyecilikte yeniden Saadet döneminin başlayacağını öne süren Kurt, “Milli görüş özellikle belediyecilikte hakikaten bir efsane haline gelmiştir ve destan yazmıştır. Belediyecilik anlayışı milli görüşçü belediyeler tarafından ortaya konmuştur. Biz hiçbir zaman bizden önceki belediye başkanları gibi tavır takınmadık” diye konuştu.

Kurt, dertlerinin halkın ihtiyaçlarını en iyi ve en ucuz şekilde karşılayabilmek olduğunu, milli görüş belediyeciliğinde o konuda da başarılı olduklarını aktardı.

Saadet Partisi olarak iktidarı hata yaptıklarında uyardıklarını dile getiren Kurt, şöyle konuştu:

"Biz bugünkü iktidara karşı bir düşmanlık beslemiyoruz. Biz bütün sözlerimizi yine Allah rızası için yapıyoruz, ikaz ediyoruz. Eğer yanlıştan dönerlerse bu millet onlara yine destek verebilir ama yanlışta ısrar ederlerse bilsinler ki mutlaka bu millet bu partiyi değiştirecektir, iktidardan alacaktır.

Şu anda bizim belediyecilik anlayışımıza göre adalet olmadan olmaz, şeffaflık olmadan olmaz, iş ehline verilmeden olmaz. Belediyenin, devletin malını, mülkünü, parasını yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkmadan olmaz. Biz planlı ve programlı çalışmak zorundayız. Bir belediyenin planı ve programı olmazsa kendiliğinden israf artar. Biz dürüst olacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim