Çorum Belediyesi şehir içi toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere montaj dahil otobüs durağı alım ihalesi gerçekleştirdi. Otobüs Durağı Alım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda yapıldı.
Yaklaşık maliyeti 1 milyon 572 bin 63 TL olarak açıklanan ihaleye 3 firma katıldı. Firmaların belgelerinin incelenmesinden sonra başlayan ihalede Beğen Metal Mühendislik 1 milyon 744 bin 830 TL ile en düşük teklifi verdi. Biz-Erk Etiket firmasının 1 milyon 862 bin 420 TL teklif verdiği ihalede APR Açık hava Reklam ile APR Metal ortaklığı ise 2 milyon 304 bin 100 TL teklif sundu. Komisyon Başkanı Leyla Sayın firma belgelerinin incelenmesinden sonra sonucun resmi yazıyla kendilerine bildirileceğini açıkladı.
Buna göre Belediye 25 adet paslanmaz çelikten imal tek taraflı raketli camlı modern otobüs durağı ve yerine montajı, 115 adet çift taraflı dar tip paslanmaz çelikten imal camlı modern otobüs durağı ve montajı, 75 adet reklam raketi ve yerine montajı, 10 adet kapalı klimalı otobüs durağı ve montajı, 10 adet multi inverter kaset tipi klima, 1 adet kamera sistemi ve montajı, 140 adet eski durakların yerinden demontesi ve Belediye stok alanına sevki, 5 adet flanşlı L boru, 5 adet flanşlı ana taşıyıcı boru, 1 adet çift taraflı geniş durak ankrajıo, 1 adet bir tarafı geniş bir tarafı dar durak ankrajı, 20 adet cam tutucu seti, 2 takım çatı su gider oluğu, 2 adet durak oturağı, 5 adet yan dar cam, 3 adet durak çatısı, 2 adet komple raket yan kapağı, 10 adet raket amortisörü ve 10 adet reklam çerçevesi almış olacak.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim