Belediye, Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda Rögar Kapağı Takımı Alımı ihalesini 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19.’ncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale etti. İhaleye Mert Döküm, Erkon Döküm İnşaat, Kondöksan Döküm Sanayi ile Payza Pik Döküm’ün şartname aldığı ve ihaleye zarf yolladığı belirtildi.

İhaleye başlandığında firmalardan Mert Döküm İnşaat, Erkon Döküm İnşaat, Kondöksan Döküm Sanayi’nin zarflarından işlerinin yoğunluğu ve sürenin kısalığı gerekçesi ile teşekkür mektupları çıktığı gözlendi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağla Kanalizasyon Amirliği’nce atıksu ve yağmursuyu şebeke hattı inşaatı, baca kapaklarının asfalt seviyesine getirilmesi ve arızalı rögar kapaklarının değiştirilmesi amacıyla kullanılmak üzere 2 bin 200 adet rögar kapak takımının alımını kapsayan ihaleye sadece dosyasını hazırlayarak giren Payza Pik Döküm firması ise 526 bin 790 TL’lik teklif sundu. Komisyon Başkanı Sayın yaklaşık maliyeti 609 bin 400 Tl olan ihalenin sonucunun resmi yazıyla firmalara bildirileceğini açıkladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim