Bektaşoğlu Köyü Ankara ve Çorum Derneği’nin ortaklaşa organize etiği şenliğe katılım yoğun oldu. Ankara Bektaşoğlu Köyü Derneği Başkanı Seyit Arap Keskin, Çorum Bektaşoğlu Derneği Başkanı Taki Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Alemdar Çiftçi, Serpil Erol ile köy muhtarı Sami Balat tarafından organize edilen şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliğe, köy halkının yanısıra CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Kalender, Çorum Anadolu Hitit Dernekleri Federasyon Başkanı Ali Özgür Ispanak, Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Dernek Başkanı Mehmet Ali Yıldırım, Gökçam Küyü Dernek Başkanı Levent Vural, Akçalı Köyü Dernek Başkanı Arif Eröksüz, Eşençay Köyü Dernek Başkanı Muharrem Türeli, Beyyurdu Köyü Dernek Başkanı Müslüm Cingöz, Keşikli Köyü Dernek Başkanı Erol Ulusoy, Mehmet Tekke Köyü Dernek Başkanı Ali Üremiş, Seydim Çakallı Köyü Dernek Başkanı Kadim Sarıkaş, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe de katıldı.

Mürsel Kirazlı ve Hasan Yavuz’un sahne aldığı şenlikte bir birden güzel türkülerle doyasıya eğlenen davetliler, oyun havaları ve halaylarla coştular. Bektaşoğlu Köyü 5. Yaz şenliğinde ayrıca Serpil Erol’un hazırlayıp sunduğu bir binden ilginç yarışmalar da yapıldı.

Çuval yarışı, bebek bezleme, mumya, ve balon patlatma maskeli balonun altın kızlar yarışmaları şenliğe katılanlara hem güldürdü hem unutulmaz bir gün yaşattı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim