MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, şehit polis Gökhan Çakıcı’nın toprağa verilmesinden sonra basına yaptığı açıklamada, Türk milletinin, teröriste yardım ve yataklık edenlere hak ettiği cevabı mutlaka vereceğini söyledi.
Bekir Çetin’in açıklaması şöyle:
“Diyarbakır’da IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekât polislerinden Gökhan Çakıcı’yı memleketi Dodurga ilçemizde son yolculuğuna uğurladık.
Acımız büyüktür. Bu millet askerini polisini, her vakit kendi evladı bilmiş, kendi çocuğu neyse askerini de polisini de öyle görmüş büyük ve asil bir millettir. Onların toprağa verilişindeki kalabalık sadece oradaki insanlardan ibaret değildir. Eminim ki büyük Türk milleti, her bir şehidin ebedi âleme intikali için toprağa verilişinde, kalbiyle, vicdanıyla, bütün varlığıyla o yerde olmuştur.
İnanıyoruz ki, Türk milleti kendisine oynanan oyunu ve yapılan hainliği de asla unutmayacak; kim olursa olsun, teröriste yardım ve yataklık edenlere hak ettiği cevabı mutlaka verecektir.
Bilinmelidir ki; her şehit haberinden sonra, yetkililerin sığ açıklamaları, artık Türk milletini tatmin etmemekte ve acımızı dindirmemektedir.
Hepimizi derinden, yürekten etkileyen bu menfur olay sonucu şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı diliyorum.”
(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim