Çetin, "Bu hain saldırıları gerçekleştirenler de, onları destekleyenler de bizim nezdimizde her daim “şerefsiz” olarak anılacaktır" dedi. MHP İl Başkanı Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türk milletini ne yazık ki bu haftaya da şehit haberleri ile başlamış olmanın acısı ve hüznü sarmış bulunmaktadır.
İstanbul’da Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken, Silopi’de ise 4 polis memurumuz haince saldırılar ile şehit edilmiştir.
Terör ne yazık ki ülkeyi idare edenlerce verilen imkânlar çerçevesinde güçlenmesinin akabinde Türk milletine ve devletine saldırılarına devam etmektedir.
Birileri teröristleri arkadan kelepçeleyip yere yatırdığı için özel harekât komutanına soruşturma açarken, Atatürk’ün partisi olduğunu iddia edenler bu komutanın bölücü olduğunu ilan ederken Türk milletinin göz bebekleri, evlatları polislerimiz ve askerlerimiz hain saldırılar ile şehit edilmektedir.
Her gün Türk milletinin bir ocağına daha ateş düşmekte, her gün memleketimizin dört bir köşesinden şehit analarının feryatları yükselmektedir.
Bu hain saldırıları gerçekleştirenler de, onları destekleyenlerde bizim nezdimizde her daim “şerefsiz” olarak anılacaktır.
Bizi bundan dolayı suçlayanlara Genel Başkanımızın da söylediği üzere diyoruz ki;
“Kan döken, uyuyan evlatlarımıza kurşun sıkan, eşinin ve çocuğunun yanında askerlerimizi katledene tek kelimeyle şerefsiz denir. Katillere ve destekçilerine şerefsiz demeyelim de ne diyelim?"
Devletimizin bütün imkanları ile bu şerefsizlere karşı topyekün mücadele etmesini ve bu mücadelenin dağda-şehirde tek bir terörist kalmayana dek sürmesini bekliyoruz.
Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; babalarını, kardeşlerini, evlatlarını, eşlerini kaybeden ailelerine ve bütün Türk milletine sabırlar temenni ediyoruz.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim