7 Haziran seçimlerinin ardından artan terör olaylarının gölgesinde kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine vurgu yapılan mesajlarda Türkiye Cumhuriyeti’nin karanlık güçlere ve engellemelere rağmen ilelebet varolacağı dile getirildi.
Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip milletimizin özgürlüğünün ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünün büyük bir mutlulukla kutlandığı belirtilen açıklamalarda başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıldığı ifade edildi.
Buna göre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle AKP İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, ADD Şube Başkanı Uğur Demirer, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, Kamu-Sen İl Başkanı Selim Aydın, Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı ve Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı İl Başkanı Mehmet Ferit Erkün, Eğitim-Sen Çorum Şubesi Yürütme Kurulu adına Mehmet Öztürk, Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Adem Yücel, AKP Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Anadolu Eğitim-Sen İl Hukuk Sekreteri Oğuz Ayan, Genel Sağlık İş İl Temsilcisi Yalçın Çiftçi, Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) İl Temsilcisi İbrahim Bıçak, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar mesajlarla Çorumluların bayramını kutladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim