Çorum’da, Ramazan’a kadar yoğun olarak düğünler yaşanmışken, Ramazan Bayramı sonrası adeta “ düğün patlaması” yaşanıyor. Özellikle hafta sonları, kentin tüm düğün salonları dolu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, kentin tanınmış insanlarının düğünlerinde ve bizzat davetli olduğu düğünlerde, düğün sahiplerini kırmayıp nikâhı kendisi kıyıyor.
Başkan Külcü geçtiğimiz haftasonu da yoğun bir şekilde nikah kıydı. Meslektaşımız Enise Ağbal ve Savaş Üşümüş çiftinin nikahı ile hafta sonuna başlayan Başkan Külcü, ayrıca iki gün içinde 4 nikah daha kıydı.
Bu kapsamda ilimizin tanınmış simalarından Language Centre sahibi Halil İbrahim Aşgın’ın amcaoğlu, Mehmet &Zülal çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Külcü, Hülya&Hasan Yıldız çifti ve Büşra-Osman Kanat çiftinin nikah akitlerini de aynı gün içinde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Külcü haftasonu son olarak Nurten&Kenan Büyüktopal çiftinin oğulları Burak ile Emine&Emir Özdemir çiftinin kızları Elif’in de nikahını kıyarak haftasonu mesaisini tamamladı.
Külcü nikahını kıydığı çiftleri kutlayarak bir ömür boyu mutluluk dileklerini de iletti.



(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim