Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, uydudan yayın yapan Kanal 5’te, “Aydın Tufan ile Gündem Özel” programına konuk oldu.

Aydın Tufan’ın, Belediye Başkanı Zeki Gül’e ilk sorusu Belediyecilik serüveninin nasıl başladığıyla ilgili oldu. Başkan Gül ise; “Çorum’la ilgili bir tabir vardır; “havası sert, insanı merttir”, denir. Şehrimiz için her zaman yüreğimden bir şeyler kopar. Çorum’u seviyorum. Ailecek il dışına çıktığımızda Çorum topraklarını özlüyoruz. İnsanlarını özlüyoruz. Allah ülkemize milletimize, şehrimize zeval vermesin.

Ülkemizdeki sürdürdüğü gelişimi, Türkiye’de varsa bir zenginleşmeyi şehrimize yansıtmaya çalışıyoruz. Bu gelişmeleri, şehrimize yansıtmak bizlerin sorumluğunda. Bunu yapamazsak görevimizi tam manasıyla yerine getirmiş olamayız. Bir şehrin yolu, altyapısı, sokakları düzensizse, suyu rahatlıkla içilemiyorsa, kanalizasyonu ile ilgili büyük problemleri varsa oraya yatırım yapılmaz. Biz Çorum Belediyesi olarak şehrimizi büyük yatırımlara hazırlıyoruz. Bu amaçla da önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye cevapladı.

Gündem Özel Programında Belediyenin Çorum’da yaptığı projelerden de söz eden Zeki Gül, çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim