Baro Başkanı Av. Altan Akpınar öncülüğünde Ankara’ya giden Çorum Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Türkiye Barolar Birliği’nde (TBB) çeşitli temaslarda bulundu.
Ziyaretlere Çorum Barosu Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayman Mehmet Altunkeser, Genel Sekreter Sevinç Demirtaş Şahin, Üyeler Kenan Kellerbağı, Ercan Daşdan, Yusuf Ahlatcı, Filiz Özdemir Erdoğan, İbrahim Şimşek, Can Arslan Kayalar ile Nazlı Kayalar yer aldı.
Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Ankara’da Türkiye Barolar Birliği’ni ziyaret eden Çorum Barosu Başkanı Altan Akpınar, “Başkanımız Metin Feyzioğlu, Genel Sekreterimiz Güneş Gürseler, Saymanımız Sabri Erdal Güngör ve TBB Başkan Başdanışmanı Zafer Köken bizi son derece sıcak karşıladılar ve ağırladılar. Türkiye’yi ve hukuku konuştuk. Son derece verimli bir ziyaret oldu. Kendilerine şahsım ve Çorum Barosu adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Çorum heyeti daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçti. Burada AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse’yi ziyaret ederek bir süre görüşen heyet daha sonra ise AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u da ziyaret ederek kutladılar.
Ziyaretlerde Çorum Milletvekilleri Uslu, Köse, Ceylan ve Kurt’u tebrik eden ve hayır olsun dileklerini ileten Baro Yönetim Kurulu üyeleri Çorum Adalet Sarayı yanına yapılması planlanan ek bina hususunda da görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca Yeni Avukatlık yasa tasarısı hakkındaki taleplerini de iletme imkanı buldular. Baro Başkanı Akpınar ve beraberindeki heyet ziyarette TBMM’yi de gezdi.









(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim