Çorum Barosu’nun geçtiğimiz haftalarda düzenlediği olağan genel kurulunda 281 oyun 146’sını alarak yeniden başkanlığa seçilen Av. Altan Akpınar ve seçim sonucunda oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz Perşembe günü Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını almışlardı.
Çorum Barosu Başkanı Altan Akpınar ile birlikte Baro Yönetim Kurulu üyeleri Vahap Uz, Cafer Aydoğan, Altay Uçar, Ayten Yılmaz Çetin, Cevdet Kaplan, Ercan Daşdan, Mustafa Güral Koldaş, Zeynep Maz, İbrahim Şimşek ve Muhsin Kocasaraç, Cuma günü ise saat 15.30’da ilk kez biraraya gelerek görev bölümünü yaptı.
Bu kapsamda Altan Akpınar yönetimindeki Çorum Barosu’nda Başkan Yardımcılığı’na Ayten Yılmaz Çetin, Genel Sekreterliğe Muhsin Kocasaraç ve Saymanlığa ise Cevdet Kaplan getirildi. Vahap Uz, Cafer Aydoğan, Altay Uçar, Ercan Daşdan, Mustafa Güral Koldaş, Zeynep Maz ve İbrahim Şimşek ise Baro Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
Çorum Barosu’nun 12 komisyonunun üyelerinin de belirlendiği belirtilirken, seçim sonucunda oluşan Disiplin Kurulu’nun da kendi arasında toplanarak başkanlığa eski Baro Başkanı İbrahim Özyılmaz’ı getirdiği, 1 katip ve 3 üyenin de belirlendiği öğrenildi.
(Volkan SINAYUÇ) 
 
Editör: TE Bilisim