AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye tarafından Yeni Şehir Terminali’nde yapılan İtfaiye Müfrezesi’nin açılış törenine katıldı. Törenin ardından Milletvekili Ceylan ile görüşen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Balaban, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için milletvekillerine teşekkür etti.

Hıdır Balaban, “Çorum için çok hayırlı bir iş. Sizin çalışmanızdan, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu konuda vekilim vatandaşlarımız başka yere gitmeden tedavi olabilecek” diye konuştu.

MAKRONA TEPKİ

Öte yandan Milletvekili Ceylan, açılışta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un “Bizim derdimiz Türk halkıyla değil, Erdoğan ile’ sözlerine sert tepki göstererek; “Recep Tayyip Erdoğan ile bu milleti ayıramazsınız” dedi.

AK Belediyeciliğin örneğini Çorum’da uygulamalı olarak gösterdiklerini ifade eden Ceylan, Belediyenin hizmetlerinin takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un sözlerini de değerlendiren ve sert bir dille eleştiren Ceylan; “Biz bunları yaparken, biz millet için çalışırken birilerine kaşıntı tutuyor. Sıkıntı basıyor, dert küpü oluyorlar. Dışarıda Türkiye ile uğraşanlarla bir ve beraber oluyorlar. Bu ülkede de oyunlar oynamaya kalkıyorlar. Fransa Cumhurbaşkanı, bizim Cumhurbaşkanımızın yanında daha dünkü çocuk. Geçen hafta ‘Bizim derdimiz Türk milleti değil, bizim derdimiz Recep Tayyip Erdoğan’ diyor. Güya milletle Recep Tayyip Erdoğan’ı ayırma operasyonu yapmaya çalışıyor. Ama şunu bilsinler, Türkiye üzerinde oyun oynayanlar, Recep Tayyip Erdoğan ile bu milleti ayıramazsınız. Bizim tek derdimiz var, bu millete hizmet. Tek derdi var bu milletin refah seviyesini yükseltmek. Bizim de tek derdimiz Çorum’a Çorumluya hizmet etmek” şeklinde konuştu.

ONKOLOJİ MERKEZİ, ÇORUM ÖLÇEKLİ HİÇBİR İLDE YOK”

Onkoloji Merkezi’nin ilimiz için önemini anlatan Ceylan, “En önemli hizmetimiz Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi olacak. Bu tarihi bir hizmet. Yakınlarınızda kanser hastası olan vardır. Mutlaka tanıdığınız vardır. Kanser masraflı ve uzun tedavi isteyen bir hastalık. Bunun için bu yapacağımız merkezde tamamen tüm birimleri aynı birimde olacak. Hasta kardeşimiz orada tedavisini olup şifasını bulup hayatına devam edecek. Bu ilimiz ölçekli hiçbir ilde yok” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim