Bahçeşehir Koleji 2. Geleneksel Bahar Şenliği kampus alanında gerçekleştirildi. Veliler ve Çorum halkına da açık olan bahar şenliğinde geçen yıl olduğu gibi kermes düzenlendi.

Yapılan şenlik hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Çorum Kampusu Okul Aile Birliği Başkanı Semrin Kaleli, bu yıl bahar şenliğinin ikincisini gerçekleştirdiklerini anlattı. Geçen yıl düzenlenen kermesin geliri ile Kınık Köyü’ne Z kütüphane kazandırdıklarını anlatan Kaleli, bu etkinliğin okul aile birliği ve okul yönetimi işbirliğinde gerçekleştirildiğini ve bu yılki kazanç ile Çorum’a bir bilim müzesi kazandırmak istediklerini vurguladı. Bahçeşehir Koleji olarak bu çalışma için belediye ve valilik ile görüşmede bulunduklarını belirten Kaleli, yapılan her katkının bu müzenin oluşturulmasında bir tuğla olacağını dile getirdi.

Bahçeşehir Koleji’nin farkının; eğitim sisteminin sosyal sorumluluk bilincini de yerleştirmesi olduğunu savunan Semrin Kaleli, çocukların kermes çalışması yaptığını ve elde edilecek gelirin nereye harcanacağını bilincine vardığını, yardıma ihtiyacı bulunan birisine el uzatmanın ne anlama geldiğini öğrendiklerini ifade etti.

Bahçeşehir Koleji Çorum Kampus Müdürü Songül Keskin de okul olarak akademik çalışmaları önemsedikleri gibi Okul Aile Birliği ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları da önemsediklerini, Çorum’a iyi bir hizmet sağlanacağına emin olduğunu dile getirdi. Amaçlarının çocukların sosyalleşmesini de sağlamak olduğunu belirten Keskin, düzenlenen etkinliğin geleneksel hale gelmesinin de kendileri için önem taşıdığını anlattı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim