Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan program çerçevesinde Çorum Bahçeşehir Koleji Yabancı Dil Zümresi’nde farklı etkinlik ve yöntemlerle hem yaban dil bilmenin önemini, hem de yabancı dil öğrenmenin zor olmadığını öğrencilere benimsetmeye çalışılıyor.

Çorum Bahçeşehir Koleji Yabancı Dil Zümre Başkanı M. Canset Dalamanlı, Çorum Bahçeşehir Koleji’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dalamanlı, Çorum Bahçeşehir Koleji yabancı dil zümresi olarak öğrencilerin yabancı dil gelişimlerini önemsediklerini ve farklı çalışmalar yaparak öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerini desteklediklerini belirtti.

Yine çalışmalar hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, lise öğrencilerinin İngilizce dil gelişimini ayrıntılı şekilde görmelerini sağlayan ve uluslararası geçerliliği olan TOEFL akademik sınavına hazırlıkların yapıldığını, bu akademik sınavlar için öğrenciler ile ders dışı zamanlarda planlanan etütlerle çalışmalar yapıldığını söyledi.

Öğrencilerin yabancı dile olan ilgiyi artırmak amacıyla 20 Aralık 2019 Cuma günü müzik grubu tarafından Almanca şarkılarla konser verileceğini, ardından da öğrencilerin katılımıyla yabancı dil çalıştayı yapılacağını bildirdi.

Bu süreç içinde başarılı çalışmalar yağan öğrencilere de Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu tarafında başarı belgeleri verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim