Sınıf öğretmeni Güner Gül tarafından tüm öğrencilerin katılımları ile hazırlanan etkinlikte sırası ile müzik öğretmeni Rıza Aydın yönetimindeki melodika korosu, Atatürk ve Dünya Barışı konulu oratoryo ve şiir dinletisi, folklor ve modern dans gösterileri sergilendi. Gösterileri etkinlik sırasında salonda bulunan veliler ve izleyiciler büyük bir ilgi ile takip etti ve ayakta alkışladı.

Okul Müdürü Olgun Çakır, yılsonu gösterisinin sahneye konulmasında emeği geçen başta sınıf öğretmeni Güner Gül olmak üzere tüm öğrencileri tebrik edederek, “Tatil döneminde bol bol dinlenmelerini, kitap okumalarını ve yeni eğitim-öğretim dönemine moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde gelmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Sınıf öğretmeni Güner Gül ise, “Bugün bir yılı tamamlamanın, öğrendiklerimizin bir kısmını sizlerle paylaşmanın gurur ve mutluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimle ne kadar gurur duysam azdır. Hepimize çok güzel bir akşam yaşattılar. Bizler çok çalıştık ve dinlenmeyi hak ettik. Dinlenirken de kitap okumayı ve zamanımızı değerlendirmeyi unutmayalım. Herkese ailece mutlu tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı,

Etkinlik karne töreni ve öğrencilerin tatil dilekleri ile sona erdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim