Şirket Müdürü Yücel Şen, dün düzenlediği basın toplantısıyla konu hakkında bilgi verdi. Yücel Şen, “www.marul.com” veya “www.bahceligida.com” web siteleri üzerinden en az 75 TL. tutarında olmak kaydıyla online alışveriş yapılabileceğini bildirdi.

Siparişlerin her gün 10:00-16:00 arasında alındığını ve sadece Çorum Merkez’le sınırlı olduğunu vurgulayan Şen, teslimatın ise en geç 2 saat içerisinde yapılabildiğini söyledi.

İnternet üzerinden tamamen güvenli bir alışveriş olanağı sunduklarını vurgulayan Yücel Şen, “Siparişleriniz sistem üzerinde onaylanınca sistem üye kaydınızdaki mail adresinize bildirim mesajı göndermektedir. Tamamen güvenli bir alışveriştir. Kredi kartı bilgisi sormadan kapıda ödeme yöntemiyle alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Siparişe başlarken kredi kartı ya da nakit şeklinde ödeme türünü seçmeniz yeterlidir. Ödeme kredi kartı ile yapılacaksa servis personelimiz mobil pos ile kapıda ödeme alacaktır.” diye konuştu.

Yücel Şen ayrıca 0364-221 85 55 numaralı Alo Sipariş Hattı’ndan da sipariş kabulüne başladıklarını ifade etti.

Yücel Şen öte yandan Ramazan ayı dolayısıyla “hediye çeki” satışlarına başladıklarını belirterek, bu yıl 25, 50, 75 ve 100 TL. olmak üzere 4 farklı hediye çeki hazırladıklarını sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim