Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Çorum il ve merkez ilçe teşkilatlarını kabul etti.
MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ve il ve merkez ilçe yöneticileri önceki gün genel merkeze ziyarette bulundu. Ziyarette MHP Çorum Teşkilat yöneticileri, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile de görüşme fırsatı buldu. Görüşmede Bahçeli’nin Başdanışmanı hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu ve MHP Çorum eski Milletvekili Melek Denli Karaca’nın kızı Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı da yer aldı.
Devlet Bahçeli, teşkilat mensuplarını yeni göreve seçilmelerinden dolayı tebrik ederken, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu, geçmişte büyük başarılar kazandıkları Çorum’dan bu seçimde de başarı beklediğini ve bunun için ise teşkilatların her zamankinden daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.
MHP Genel Merkezi’nde diğer yetkililerle de görüşme imkanı bulan ve birlik beraberlik içinde tamamlanan kongre süreciyle ilgili bilgi sunan MHP Çorum Teşkilat yöneticileri, Genel Başkan Bahçeli ile günün anısına fotoğraf da çektirdi.


(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim