Bağcı’nın okul ziyaretlerine Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Songüt, Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Kaban, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gödere ve Şube Müdürü Medet Sezgen eşlik etti.

“OSMANCIK BADMİNTON SPORUNUN MERKEZİ OLACAK”
İlk olarak Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesine yapılması planlanan badminton spor salonunun yerini inceleyen Bağcı, Osmancık’ın badminton sporu ile ilgili Türkiye genelindeki başarılarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Başarı olunca yeni sporcuların yetişmesi ve lisanslı olarak badminton sporunu yapan gençlerin daha iyi şartlarda müsabakalara hazırlanması için ilçede bir badminton spor salonuna ihtiyaç duyulmuştur. Bütün okullarımıza yakın olması ve ilçe merkezinde bulunması açısından Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin bahçesine badminton spor salonu yapımını planlıyoruz, inşallah neticelenecek” dedi.

“ATATÜRK ORTAOKULU’NUN BAHÇESİNDE İYİLEŞTİRME YAPILACAK”
Yoğun Osmancık programı çerçevesinde Mehmet Akif Ortaokulu’nu ziyaret eden Bağcı, burada kurs faaliyetinde bulunan öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Atatürk Ortaokulu’na geçen Bağcı, burada Okul Müdürü Sakin Karakaş’tan okul ile ilgili bilgi aldı.

İNCESU KÖYÜ’NDE YAĞMUR DUASINA KATILDI
Bağcı, ilçe merkezindeki okul ziyaretlerinin ardından İncesu köyüne geçerek, burada yapılan yağmur duasına katıldı.
Yağmur duasının ardından bir konuşma yapan Bağcı, “Ben bu toprakların çocuğuyum. Çocukluğumda akşamları evimizin penceresinden mehtabı seyrederken hep İncesu köyünün ışıklarını görürdüm. Onun için İncesu köyünün bende hatırası var” dedi.
2007 yılından bu yana milletvekilliği döneminde bölgeye kazandırdıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Bağcı, “Alnımız ak, başımız diktir. Olmayacak işlerin sözünü vermedik ve verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Bugün Osmancık’ta okullaşma oranının yanında yaklaşık 1000 kontenjanı olan yurtlar kazandırdık. Eskiden okulda, cezaevinde ve hastanede koğuşlar vardı. Hamdolsun koğuşlar artık kaldırıldı. Ben koğuşlarda okumanın zorluğunu bilirim. Şimdi çocuklarımız üç dört kişilik özel odalarda kalıyorlar” dedi.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim