AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, 23, 24 ve 25. Dönem Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, danışmanları Nur Ersin ve Şaban Kaçar’la birlikte Meclis’teki odasını topladı.
Sistemli çalışması ile bilinen ve tüm konuları dosyalarda, klasörlerde toplayıp takip eden Bağcı, saklanması gerekmeyen evrakı imha etti, özel olarak muhafaza edilmesi gerekenleri ise ayırdı.
Akademik kariyeri ve DPT kökenli olması nedeniyle de Ak Parti’nin önemli ekonomistleri arasındaki yerini alan Bağcı, ayrıca Türkiye’nin etkin araştırma ve istatistik kuruluşlarından olan ORC’ nin Türkiye genelinde yaptığı “En Çok Sevilen Milletvekilleri” araştırmasında da %41.5 oy oranı ile Çorum ilinin en sevilen milletvekili seçilmişti.
Bağcı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İlçeler ve köylerimizin projeleri, talepler, raporlar, kanun tasarıları, bilgi notları, teşkilat çalışmaları... 8.5 yıl film şeridi gibi geçiyor hafızalarımızdan...Alnımızın ve yüzümüzün akıyla çok iş yaptık, çok mesafeler aldık. Bize dualar yeter. Keşke yüzlerce dosya ve evrakı muhafaza edebilsek.” diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Odanın toplanması sırasında son derece duygusal anlar da yaşandı.
Bu arada, sosyal medyada pek çok Çorumlu’dan “Sizi unutmayacağız” şeklinde teşekkür mesajları alındı.
Editör: TE Bilisim