AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, beraberinde Karakeçili Mahalle Başkanı ve üyeleri ile birlikte “Sofranız Soframızdır” adlı Ramazana özel başlatılan etkinlik programını sürdürüyor.
Ramazan Ayı boyunca her gün bir mahalle sakinine çat kapı misafir olarak ziyarette bulunduklarını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, iftar programı çerçevesinde, vatandaşlarla bir araya gelerek, onlara yalnız olmadıklarını hissettiren bir Ramazan geçirdiklerini anlattı.
Başkan Anaç bugünkü ev ziyaretine ilişkin olarak; "Biz Ramazanı hakkı ile idrak edebilmek ve bu manada topluma örnek olabilmek adına bu gün bu evimizdeyiz. Ramazan ayının rahmet, paylaşma, bereket ve yardımlaşma ayı olduğunun bilinciyle siz değerli hemşerilerimle aynı sofrayı paylaşmak benim için onurdur" diyerek ev sahiplerine minnetini dile getirdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, katılmış olduğu iftar yemeği sonrasında yapmış olduğu konuşmada; “Halkımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatamayan Ümmet-i Muhammed'iz. Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günlere vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Anaç; Karakeçili Mahalle Başkanı N. Pak ve Koordinatör R. Eker ile birlikte mahalle sakinlerinden, Dilmen ailesinin sofrasına konuk olduklarını, aile ile sohbet ederek sorunlarını dinleyip dertleştiklerini kaydetti. Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve kardeşlik ayı olduğunu hatırlatan Anaç, "Geçen Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerimizle birlikte olarak, onlarla ekmeğimizden ziyade dertlerini ve sıkıntılarını paylaşıyoruz." dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim