Vatan Partisi Çorum milletvekili adaylarının tüm ülkede olduğu gibi Çorum’da da tam saha çalışma kararı aldığını dile getiren parti yetkileri seçimden önemli bir başarı beklediklerini söyledi.
Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Patlar ve Merkez İlçe Başkanı İlhami Çakıcı’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Murat Burhanoğlu, bu seçimin, Cumhuriyeti yıkma seçimi olduğunu, bu seçim sonucuna göre 21 yüzyılın yaşam ve felsefesinin şekilleneceğini belirtti.
Burhanoğlu; “Bu seçimde iki seçeneğimiz var. Ya emperyalizme köle ve uşak olacağız, ya da özgür ve tam bağımsız bir ülkede yaşayan özgür bireyler olacağız. Bunlar ülkeyi bölmeye gayret ediyorlar. Vatan Partisi kale gibi sağlam durarak ülkenin bölünmesini ve insanların özgür birey olmasına çalışıyor. Biz, Vatan Partisi olarak bunların ayrıştırmaya ve bölmeye çalıştığı ülkede birleştiriciyiz.
Bugün gelinen noktada ülke isyanlarda, işçi, memur, çiftçi, esnaf isyanda ve zor durumda. Vatan Partisi olarak bizler, karanlık bir ülkede değil Aydınlık bir Türkiye için mücadele edeceğiz. Halkın yaşamındaki kaliteyi artırmak için özgürce, yasaksız ve güzelliklerle dolu bir ülke peşindeyiz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim