1 Mayıs’ın emeğin ve alın terinin simgesi olduğunu kaydeden Bekiroğlu, “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı ülkemizde bir kez daha kutlarken, bu önemli günün birlik, beraberlik, dayanışma, dostluk ve barış ortamında kutlanması temennisiyle çalışan ve üreten işçi ve emekçilerimizin bayramını kutluyorum” dedi.
Emekçilerle, karşılıklı anlayış, uzlaşı ve diyalog içinde hareket etiklerini ifade eden Bekiroğlu, dile getirilen sorunlara çözüm üretme çabalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Hükümet olarak, üreten kesimlerin beklentisini ve taleplerinin karşılanması, ülkedeki sosyal adaletin, ekonomik kalkınmanın ve istikrarın korunması için ellerinden gelen çabayı ortaya koyduklarını vurgulayan Bekiroğlu, “Vatandaşlarımızın özgür, eşit, adaletli, ayrımcılığa maruz kalmadan barış ve huzur ortamı içerisinde yaşaması en öncelikli hedeflerimiz arasındadır.” şeklinde konuştu.
Bekiroğlu, emeğin önemi, kutsallığı ve ne denli yüce bir değer olduğu anlaşıldıkça; daha paylaşımcı, daha onurlu, ezen ile ezilenin olmadığı, adalet, barış ve demokrasi kültürünün egemen olduğu daha güzel bir dünyaya ulaşılacağına işaret etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim